SÄHKÖÄ TUTKIMAAN 

SÄHKÖÄ TUTKIMAAN Ympäristöoppiin alakouluille. 

Koulutuspaketti, joka on suunnattu uuden ops:n mukaiseen sähköön liittyvien ilmiöiden tutkimiseen erityisesti alakouluissa. Kurssi tarjoaa osallistuville materiaalipaketin, joka sisältää kaikki tarvikkeet ja ohjeet tulevia oppitunteja varten. Paketista löytyy oppituntivinkit Porvoon opetussuunnitelman mukaiseen kolmosluokkien laitteiden toimintaperiaatteisiin tutustumiseen, vitosten sähköturvallisuuteen sekä kuudennen luokka-asteen sähköoppiin. Oppituntiesimerkit tehdään tutkivanoppimisen periaatteiden mukaisesti. Opettajat pääsevät itse kokeilemaan materiaaleja ja tekemään pieniä tutkimuksia.

Kurssin kesto 3h

Jokainen kurssilainen saa omat sähköntutkimuslaatikot, jotka sisältävät ohjeet ja materiaalit sähköilmiöiden opettamiseen oppitunteja varten. Tutkimuslaatikot sisältävät aurinkopaneelin, paristot, paristopitimen, liukukytkimen, piensähkömoottorin, summerin, yhdysjohtosarjan, hehkulampun, hehkulamppupidikkeen, ilmapotkurin, sähköjohtoa, sinkki- ja kuparinauloja, erilaisia johtimia ja eristeitä sekä toiminnalliset ohjeet oppitunteja varten.(Arvo 45e)

Kurssin hinta 60e+alv/osallistuja tai ilman paketteja hinta 535euroa/ max 20henkilön ryhmä

Koulutuksen voi järjestää myös käyttäen lainamateriaaleja, jolloin paketin hinnan voi vähentää koulutuskustannuksista, mutta silloin opettajalle tärkeä välinepaketti jää saamatta.